Η ζωή είναι σαν ποδήλατο με δέκα ταχύτητες. Οι περισσότεροι από μας έχουμε γρανάζια που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ. - Charles M. Schulz, 1922-2000, Αμερικανός σχεδιαστής κόμικς

Ντεμπούτο σε μίνι τουρνουά τένις στη Φλόριντα

Η Αμερικανίδα Ντάνιελ Κόλινς και η Αυστραλή Άιλα Τομλιάνοβιτς ξεχώρισαν την πρώτη ημέρα ενός μίνι τουρνουά τένις γυναικών που διοργανώνεται στη Φλόριντα, ενώ το σιρκουί της WTA έχει σταματήσει τουλάχιστον έως τις 20 Ιουλίου, εξαιτίας του κορονοϊού.

Η Ντάνιελ Κόλινς, Νο 51 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε τη συμπατριώτισσά της Αμάντα Ανισίμοβα (28η) 4-1, 4-2. Η Τομλιάνοβιτς (56η), από την πλευρά της, κέρδισε τη μονομαχία εναντίον της Άλισον Ρισκ (19η) 4-3, 4-1, και η τελευταία επιβλήθηκε στη συνέχεια της Ανισίμοβα 0-4, 4-0, 4-3, σε αυτό το μίνι τουρνουά χωρίς θεατές, δύο εβδομάδες μετά από ένα παρόμοιο ανδρικό γεγονός.

«Χρειάζομαι ανταγωνισμό για να συνεχίσω», είπε η Αυστραλή τενίστρια. Το τουρνουά συνεχίζεται το Σάββατο (23/5) και θα ολοκληρωθεί με έναν αγώνα για την 3η θέση και έναν τελικό, πάντα σε μειωμένη μορφή και στα τέσσερα κερδισμένα γκέιμ ανά σετ.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που υιοθετήθηκε, οι αθλήτριες θερμομετρήθηκαν κατά την άφιξή τους στο χώρο, έπρεπε να φορούν τον εξοπλισμό και τις πετσέτες τους, η καθεμιά με τις δικές της μπάλες, ένα άγγιγμα με τις ρακέτες ως χειραψία κι έναν άνδρα διαιτητή.

Η Φλόριντα ενεργεί ως ο «προφυλακτήρας» για την επανέναρξη αθλητικών αγώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο κυβερνήτης της, Ρον ΝτεΣάντις, έχει αναγάγει τον αθλητισμό σε «απαραίτητη υπηρεσία».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
Ο διασώστης των ζώων και των πουλιών

Έχει προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε εκατοντάδες ζώα και πτηνά που βρέθηκαν τραυματισμένα στις εθνικές οδούς ή δηλητηριασμένα από δολώματα,...

Close