Η διαφορά ανάμεσα στο θάνατο και στους φόρους είναι ότι ο θάνατος δεν γίνεται χειρότερος κάθε φορά που συνεδριάζει το Κογκρέσο. Will Rogers, 1879-1935, Αμερικανός ηθοποιός

ΝΠΣ Βόλος: «Μυθεύματα ή έκφραση μύχιων πόθων»

22 Ιουνίου, 2020

Ανακοίνωση με την όποια ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα επίσημο ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΠΑΕ, εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος. Στην ανακοίνωση οι Θεσσαλοί κάνουν σαφές ότι, εφόσον υπάρξει κάποια εξέλιξη, πρώτα θα ενημερωθεί η ΕΕΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος: 

«Με αφορμή την πασαρέλα ονομάτων επίδοξων αγοραστών του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Βόλος, στην οποία έχουν επιδοθεί σχετικοί και, κυρίως, άσχετοι (μόνο από τον πλανήτη Άρη δεν έχουν ακόμη εμφανίσει υποψήφιο) οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι εάν και εφ’ όσον υπάρξει εξέλιξη στο θέμα μεταβίβασης των μετοχών, τότε θα ενημερωθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφού δοθεί η έγκριση τότε βεβαίως και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου. 

Ολα τα άλλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είτε είναι μυθεύματα είτε έκφραση μύχιων πόθων κάποιων και σε κάθε περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

 

Κώστας Βρουλής

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
«Τέλος» ο Βέλεθ, δύσκολα ο Σόουζα

Την τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - ο Φραν Βέλεθ στο σαββατιάτικο...

Close