Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του. Μενέλαος Λουντέμης, 1912-1977, Έλληνας συγγραφέας

Ν.Παπαδάκης: «Να διαμορφωθούν συσχετισμοί βελτίωσης της οργάνωσης της Περιφέρειας και της καθημερινότητας»

24 Μάιος, 2019

«Θέλω να αποφύγω το παιχνίδι των προβλέψεων. Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το αποτέλεσμα της κάλπης – καλύτερα να το περιμένουμε. Κάθε εκλογικό αποτέλεσμα έχει το δικό του ειδικό βάρος και τις δικές του συνέπειες στην οργάνωση της Περιφέρειας και στη ζωή των πολιτών της» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, με την παράταξη «Αττική – Πράσινη Περιφέρεια», Ν. Παπαδάκης. 
«Εμάς, ως Αττική Πράσινη Περιφέρεια, δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα «νικήσει» και ποιος θα «χάσει». Πρωτίστως μας ενδιαφέρει να διαμορφωθούν συσχετισμοί που θα κάνουν εφικτή τη βελτίωση της οργάνωσης της Περιφέρειας και της καθημερινότητας. Της βιώσιμης ευημερίας των πολιτών της… των μισών κατοίκων τής Ελλάδας» τόνισε ο ίδιος.
Επίσης, πρόσθεσε ότι «Πιστεύουμε ότι το νέο σύστημα εκπροσώπησης αυτών των πολιτών, η απλή αναλογική, προσφέρει ευκαιρίες σε δυνάμεις όπως η Αττική Πράσινη Περιφέρεια, η οποία έχει σχέδιο και θέληση να υποστηρίξει παραγωγικές πολιτικές, πολιτικές για τους πολίτες…… πολιτικές που ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν, επειδή τις εμπόδιζαν αγκυλώσεις και εξαρτήσεις που είναι συνήθεις στην Περιφερειακή Διοίκηση».
«Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες του λεκανοπεδίου και να μας ψηφίσουν. Και όχι μόνο αυτό. Τους καλούμε και τις καλούμε να στηρίξουν τις θέσεις μας, να πυκνώσουν τις γραμμές μας και να συνεχίσουν μαζί μας και μετά τις εκλογές. Το εγχείρημά μας αφορά πρωτίστως τους πολίτες και στηρίζεται σ’ αυτούς. Η Αττική Πράσινη Περιφέρεια είναι Κίνημα Πολιτών. Το τι θα πράξουμε την επόμενη μέρα, θα το αποφασίσουν τα όργανα της Παράταξης μετά από διαβούλευση. Η όποια απόφαση θα δημοσιοποιηθεί και θα συνδέεται αποκλειστικά με προγραμματικές συγκλίσεις, με συγκεκριμένους μετρήσιμους στόχους και βεβαίως, σεβασμό στην αυτοτέλεια και την πολιτικότητά μας. Καλούμε λοιπόν, τους πολίτες, να λάβουν μέρος μαζικά στην εκλογική διαδικασία και τους δηλώνουμε ότι «Υπάρχει Επιλογή- Πάμε Πράσινα Αττική». Πεποίθηση μου είναι ότι ένα σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος, με τη ψήφο τους, θα μας δώσουν τη δυνατότητα ώστε να εφαρμόσουμε το «Παίρνουμε Θέση – Η πολιτική στην Πράξη»».

Read previous post:
Αστρονομικά ποσά για τα τηλεοπτικά της Premier League

Η Premier League ανακοίνωσε πως οι 20 ομάδες του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, θα μοιραστούν 2,45 δισεκατομύρια λίρες ή διαφορετικά 2,78...

Close