Τα μόνα πράγματα που μπορεί κανείς να θαυμάζει για πολύ, είναι τα πράγματα που θαυμάζει χωρίς να ξέρει γιατί. Jean Rostand, 1894-1977, Γάλλος επιστήμονας & φιλόσοφος

«Νοκ άουτ» για τον ημιτελικό ο Γουίλιαμς-Γκος

16 Φεβρουαρίου, 2024

Δίχως τον μεγάλο άτυχο των προημιτελικών του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό (17/2, 21:00) ημιτελικό του θεσμού, απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. 

Ο Αμερικανός γκαρντ πρόλαβε να αγωνιστεί για μόλις 42΄΄ στον σημερινό νοκ-άουτ αγώνα με το Περιστέρι, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. 

Όπως ενημέρωσε αργότερα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, o παίκτης υπέστη μυϊκό σπασμό οπισθίων μηριαίων αριστερά και δεν υπολογίζεται για το ματς της τετράδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σβηστά» στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Αυτό με τα τρία παιχνίδια σε τρεις μέρες δεν γίνεται ούτε με τις εθνικές ομάδες το καλοκαίρι», Σπανούλης: «Είναι διαφορετικό το επίπεδο των δύο ομάδων»