Όταν πρέπει να κάνει κανείς κάτι, ο πιο κατάλληλος χρόνος είναι πάντα τώρα! Francois Mitterand, 1916-1996, Γάλλος πρόεδρος

Nissan και Delta εγκαθιδρύουν την οικιακή φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων

24 Μαΐου, 2019

Η Nissan στην Ταϊλάνδη ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με την Delta Electronics ως τον κύριο προμηθευτή συστημάτων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η συμφωνία αυτή έρχεται να υποστηρίξει τον στόχο εγκατάστασης 1,2 εκατομμυρίων μονάδων φόρτισης μέχρι το 2036, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες του Nissan LEAF στη Ταϊλάνδη διεθνείς προδιαγραφές φόρτισης, σύμφωνα με το πιστοποιημένο από τη Nissan, ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών της Delta.

Η συγκεκριμένη συνεργασία υποστηρίζεται από μια έκθεση της Frost and Sullivan, η οποία διαπίστωσε ότι, για τους Ταϊλανδούς καταναλωτές η παροχή εύχρηστων και ευέλικτων επιλογών φόρτισης αποτελεί ένα από τα τρία πρωταρχικά κίνητρα αγοράς ενός EV στην Ταϊλάνδη. Ως εκ τούτου, η συμφωνία αυτή παρέχει πρόσβαση στις ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης φόρτισης της Delta, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες για τους ιδιοκτήτες EV στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Read previous post:
Η ηλεκτρική Mercedes-Benz EQC ξεκινά το «ταξίδι» της και στην Ελλάδα

Η EQC ως προμετωπίδα της τεχνολογίας EQ, αποτελεί την επιβεβαίωση της ολιστικής προσέγγισης που ακολουθεί η Mercedes-Benz σχετικά με την...

Close