Η πολιτική είναι το μοναδικό επάγγελμα για το οποίο δεν χρειάζεται εκπαίδευση. Robert Louis Stevenson, 1850-1894, Σκωτσέζος συγγραφέας

Νικήτρια η Χατζηπουργάνη στα 400 μ. εμπ. στην Κατερίνη

5 Ιουλίου, 2020

Η Άννα Χατζηπουργάνη (Αρχέλαος Κατερίνης) επικράτησε στα 400 μ. εμπ. στον όμιλο της Κατερίνης με 61.61, επίδοση που δείχνει πως και φέτος θα είναι σε θέση να διανύσει την απόσταση κάτω από τα 60.00.

Η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη παρά τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς, αναμένεται να ξεχωρίσει στα πρωταθλήματα της κατηγορίας της.

Ενθαρρυντικό ήταν το ντεμπούτο και της Λάουρα Ζενέγια (ΑΟ Ρόδου Σταματίου), που ήταν νικήτρια στα 400 μ. με 58.60, στον όμιλο που έγινε στην πόλη της Ρόδου.

Στον όμιλο της Αλεξανδρούπολης, η Ιωάννα Αραμπατζή (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) ήταν νικήτρια στη δισκοβολία με 41.96 μ., ενώ στο τριπλούν ο Κώστας Πάντσιος (ΠΑΣ Ρήσσος) σημείωσε 14.31 μέτρα.

Καλό ήταν το ξεκίνημα της Κωνσταντίνας Μπερτσιμά (Ερμής Σχηματαρίου), που «προσγειώθηκε» στα 12.14 μ. στο τριπλούν, στον όμιλο της Χαλκίδας και έδειξε πως μπορεί στη διάρκεια της σεζόν να βελτιώσει το ατομικό της 12.43 μέτρα.

Δείτε τα αποτελέσματα των Διασυλλογικών Αγώνων Κ18

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ανανέωσε στην Αλ Σαντ ο Τσάβι (pic)

Ο Τσάβι θ' αναλάβει, κάποια στιγμή, την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, αλλά όχι τη νέα σεζόν.

Close