Η Επιθυμία, όταν νομίζουμε ότι θα υλοποιηθεί, λέγεται Ελπίδα. Το ίδιο, αλλά χωρίς να νομίζουμε κάτι τέτοιο, λέγεται Απελπισία. Thomas Hobbes, 1588-1679, Άγγλος φιλόσοφος.

Νιγηριανός σχεδιαστής μόδας, Kenneth Ize έκανε ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

27 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Νιγηριανός Kenneth Ize έκανε ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με «καλή νεράιδα», το supermodel, Ναόμι Κάμπελ που έκλεισε την επίδειξη της γυναικείας συλλογής του.

Ο 29χρονος, ο οποίος είχε μετεωρική άνοδο στην πασαρέλα του Παρισιού, εγκωμίασε τη Ναόμι Κάμπελ, η οποία, όπως είπε, τον υποστήριξε «από την πρώτη μέρα».

«Ζω το όνειρό μου», δήλωσε ο Ize στους δημοσιογράφους στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας στην Εβδομάδα Μόδας, στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Η Ναόμι το έκανε αυτό να συμβεί, ήταν μέρος του ταξιδιού από την πρώτη μέρα, είναι πολύ υποστηρικτική. Είναι η καλή νεράιδα μου» δήλωσε.

Ο Ize έγινε γνωστός επαναφέροντας παραδοσιακά υφάσματα της Δυτικής Αφρικής, όπως το aso oke, ρούχο που υφαίνουν οι Yoruba και συμπεριέλαβε στη συλλογή του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020.

Read previous post:
Ένας «κήπος μέσα στο δάσος» για τον Τζορτζ Χάρισον, στο Λίβερπουλ

Κήπο μέσα σε δασότοπο, προς τιμήν του Τζορτζ Χάρισον που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λίβερπουλ ανακοίνωσε, ότι σχεδιάζει ο δήμος...

Close