Πετυχαίνουμε στις προσπάθειες που απαιτούν τις θετικές ιδιότητες που έχουμε, αλλά μεγαλουργούμε σε εκείνες στις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε και τα ελαττώματά μας. - Alexis de Tocqueville, 1805-1859, Γάλλος πολιτικός φιλόσοφος

Νέος σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Γκμπαμίν

 Ο μέσος Έβερτον Ζαν-Φιλίπ-Γκμπαμίν δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν αφού ο σύλλογος της Premier League ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την επόμενη εβδομάδα για τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, που υπέστη στην προπόνηση.
Ο διεθνής με Ακτή του Ελεφαντοστού, έχει παίξει μόνο δύο αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, χάνοντας μήνες δράσης μετά από χειρουργική επέμβαση σε τραυματισμό τένοντα σε μυς του τετρακέφαλου στο εξί του πόδι πέρυσι.
 «Ο τραυματισμός … δεν σχετίζεται με το πρόβλημα στον τετρακέφαλο», ανέφερε ο σύλλογος. 
 Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Γκμπαμίν, που στοίχησε στην Έβερτον 30,8 εκατ. ευρώ, θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έξι μήνες.
 Ο Έβερτον είναι 12η στην βαθμολογία, ενώ το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει στις 17 Ιουνίου μετά από αναστολή τριών μηνών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
 Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Λάρσι: «Θα αποφασίσουμε να πάμε στο Ορλάντο»

Ο ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκ Λάρσι, τόνισε ότι, μετά την προγραμματισμένη για απόψε σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΒΑ,...

Close