Ιδεαλιστής είναι κάποιος που επειδή βλέπει ότι το τριαντάφυλλo είναι πιο ωραίο από το λάχανο, πιστεύει ότι θα κάνει καλύτερη σούπα - H.L. Menken

Νέος πρόεδρος του Hatta o Νικόλας Κελαϊδίτης

26 Φεβρουαρίου, 2020

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου των εν Ελλάδι τουριστικών γραφείων (Hatta), στο οποίο νέος πρόεδρος είναι ο Νικόλας Κελαϊδίτης (World of Passepartout Holiday Solutions).
Αντιπρόεδροι ορίστηκαν οι Λάμπρου Άγγελος (Manessis Travel), Μάρκος Σπυρομήλιος  (Siva Travel), Μάριος Καμμένος (Four Ways Travel). Γενικός Γραμματέας είναι ο Αριστείδης Τσαλδάρης  (Horizon Travel),  Ταμίας ο Μιχάλης Μινόπουλος ( I.Q. Holidays), Γενικός Έφορος ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος (La Greca Travel) και μέλη οι εξής: Κώστας Ανθόπουλος (Pyramis Travel), Ζώης Βλάχος (A.V. Tours), Ευαγγελία Καραμπατζάκη (Leon Travel – Αλεξανδρούπολη), Βασίλης Κοντός (Value Plus Travel- Κέρκυρα), Βασιλική Σκάγια (Day Rise Holidays – Θεσσαλονίκη), Ευστάθιος Σκρέτας (Es Tours), Βασίλης Τριγκιλίδας (Trigilidas Travel- Καλαμάτα), Τσιλίδης Λύσανδρος (Emphasis On Travel).
Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίασή τους, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν, ενωμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
ΚΑΧ

Read previous post:
Έγινε η αρθροσκόπηση στον Κολοβό

Προς τα τέλη Μαρτίου θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση ο Δημήτρη Κολοβός, μετά την αρθροσκόπηση...

Close