Η πολιτική είναι αναίμακτος πόλεμος. Ο πόλεμος είναι αιματηρή πολιτική. Μάο Τσε-Τουνγκ, 1893-1976, Κινέζος ηγέτης

Νέος γ.γ. της ένωσης βαλκανικών πρακτορείων ειδήσεων ABNA-SE, ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μ. Ψύλος

18 Νοέμβριος, 2018

Νέος γενικός γραμματέας της ένωσης βαλκανικών πρακτορείων ειδήσεων ABNA-SE εξελέγη ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Μιχάλης Ψύλος. Στην ψηφοφορία που διεξήχθη στο πλαίσιο της σημερινής γενικής συνέλευσης της ABNA-SE ο κ. Ψύλος εξελέγη ομόφωνα και θα διατελέσει γενικός γραμματέας της ένωσης για την επόμενη διετία. Την κυλιόμενη προεδρία της ένωσης για το ερχόμενο έτος αναλαμβάνει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Μιλώντας στην έναρξη της συνεδρίασης, ο κ. Ψύλος ευχαρίστησε το Anadolu για τη φιλοξενία της φετινής γενικής συνέλευσης και τη διοργάνωση του συνεδρίου για τα ψηφιακά μέσα και αναφέρθηκε στο «ειρηνικό πνεύμα που πρέπει να διαπερνά τη ραχοκοκαλιά των Βαλκανίων», υπογραμμίζοντας τη συμβολή των μελών της ABNA προς αυτή την κατεύθυνση. «Η συνεργασία μεταξύ των πρακτορείων μας είναι ζωτικής σημασίας. Η συνεργασία μεταξύ των λαών μας θα πρέπει να είναι πρωταρχικό μας μέλημα», υπογράμμισε.

Η ABNA συγκροτήθηκε το 1995 με στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των βαλκανικών πρακτορείων ειδήσεων και γνώμονα τη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή.

Σύνοδος βαλκανικών πρακτορείων ειδήσεων: Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τα μέσα ενημέρωσης στη ψηφιακή εποχή

Read previous post:
Εγκεφαλικό ο βοηθός στο Ελλάδα-Εσθονία, 4ος ο Ακρίβος

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Ουκρανός διαιτητής Σεργκέι Μπέκερ, ο οποίος είχε οριστεί ως πρώτος βοηθός από την UEFA για το...

Close