Μετά το Άουσβιτς ξέρουμε για τι είναι ικανός ο άνθρωπος. Μετά τη Χιροσίμα ξέρουμε τι διακυβεύεται - Βίκτωρ Φρανκλ

Νέος γ.γ. της ένωσης βαλκανικών πρακτορείων ειδήσεων ABNA-SE ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μ. Ψύλος

18 Νοέμβριος, 2018

Νέος γενικός γραμματέας της ένωσης βαλκανικών πρακτορείων ειδήσεων ABNA-SE εξελέγη ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Μιχάλης Ψύλος. Στην ψηφοφορία που διεξήχθη στο πλαίσιο της σημερινής γενικής συνέλευσης της ABNA-SE ο κ. Ψύλος εξελέγη ομόφωνα και θα διατελέσει γενικός γραμματέας της ένωσης για την επόμενη διετία. Την κυλιόμενη προεδρία της ένωσης για το ερχόμενο έτος αναλαμβάνει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Μιλώντας στην έναρξη της συνεδρίασης, ο κ. Ψύλος ευχαρίστησε το Anadolu για τη φιλοξενία της φετινής γενικής συνέλευσης και τη διοργάνωση του συνεδρίου για τα ψηφιακά μέσα και αναφέρθηκε στο «ειρηνικό πνεύμα που πρέπει να διαπερνά τη ραχοκοκαλιά των Βαλκανίων», υπογραμμίζοντας τη συμβολή των μελών της ABNA προς αυτή την κατεύθυνση. «Η συνεργασία μεταξύ των πρακτορείων μας είναι ζωτικής σημασίας. Η συνεργασία μεταξύ των λαών μας θα πρέπει να είναι πρωταρχικό μας μέλημα», υπογράμμισε.

Η ABNA συγκροτήθηκε το 1995 με στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των βαλκανικών πρακτορείων ειδήσεων και γνώμονα τη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή.
 

Διαβάστε επίσης: Σύνοδος βαλκανικών πρακτορείων ειδήσεων: Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τα μέσα ενημέρωσης στη ψηφιακή εποχή

Read previous post:
«’Οσα ευρωπαϊκά κοστούμια και να αλλάξει, ο κ. Τσίπρας, είναι ο πρωθυπουργός των φόρων και των πλειστηριασμών»

«Ότι γυαλίζει, δεν είναι χρυσός.

Close