Αυτά που κάνουν οι άνθρωποι, αυτά που λένε οι άνθρωποι και αυτά που λένε ότι κάνουν είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Margaret Mead, 1901-11979, Αμερικανίδα εθνολόγος

Νέοι κομμωτές και κομμώτριες στην υπηρεσία των ηλικιωμένων στη Δράμα

9 Νοέμβριος, 2018

Πρωτοβουλία που στόχο είχε να βελτιώσει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη διάθεση των ωφελούμενων του ΚΑΠΗ Δράμας, ανέλαβαν οι σπουδαστές του τμήματος κομμωτικής τέχνης των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ στην πόλη (ΕΠΑ.Σ-Ο.Α.Ε.Δ). 
Με την εποπτεία ων καθηγητών τους, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του τμήματος επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ Δράμας και για μία ημέρα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους φροντίζοντας για τον καλλωπισμό των μαλλιών των ηλικιωμένων.
Με πολλή όρεξη και μεράκι, τα νέα παιδιά πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους ηλικιωμένους, κερδίζοντας ως αντάλλαγμα τα χαμογέλά τους για το τελικό αποτέλεσμα.
Τόσο ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, όσο και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας, Αλέξης Παναγιωτίδης, ευχαρίστησαν τους σπουδαστές του τμήματος Κομμωτικής Τέχνης της ΕΠΑ.Σ-Ο.Α.Ε.Δ. Δράμας, τις καθηγήτριές τους και τον υποδιευθυντή της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. Δράμας, για την προσφορά τους στα μέλη του ΚΑΠΗ Δράμας.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία τέτοιου είδους ενέργειες επιβεβαιώνουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας και κυρίως των νέων ανθρώπων προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας.
 

Βασίλης Λωλίδης

*Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Δράμας

Read previous post:
Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε προπονητή τον Κάιζερ

Η διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Ζοζέ Πεσέιρο για την τεχνική ηγεσία της.

Close