Ο άνθρωπος από τη φύση του συμπεριφέρεται με ξιπασιά απέναντι σ' αυτούς που τον κολακεύουν και με σεβασμό προς εκείνους που δεν υποκλίνονται. - Θουκυδίδης, 5ος αιώνας π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

Νέο τραγούδι από τους BTS

5 Αυγούστου, 2020

Οι BTS επιστρέφουν με μία… «έκρηξη».
 
Το κορεατικό ποπ γκρουπ ανακοίνωσε ότι ο τίτλος του επερχόμενου single θα είναι «Dynamite». Το συγκρότημα είχε μοιραστεί στο παρελθόν ότι το κομμάτι θα τραγουδηθεί στα Αγγλικά και θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου. «Χρειαζόμασταν κάτι επαναστατικό κατά τη διάρκεια αυτών των απρόβλεπτων καιρών, οπότε δουλέψαμε σε αυτό το νέο τραγούδι», δήλωσε η μπάντα. «Αυτή είναι μια νέα πρόκληση για εμάς. Όταν ακούσαμε και ηχογραφήσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι, νιώσαμε την ενέργεια και τα πνεύματα μας ανυψώθηκαν. Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με όλους σας και να το απολαύσουμε μαζί».
 
Στα τέλη Ιουλίου, τα αγόρια της μπάντας ανακοίνωσαν το νέο single κατά τη διάρκεια της κορεατικής εκπομπής V Live. «Ετοιμάζουμε ένα άλμπουμ για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε ένα single γιατί θέλαμε να φτάσουμε στους θαυμαστές μας το συντομότερο δυνατό», είπαν. «Λόγω της Covid-19, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περνούν δύσκολες στιγμές και θέλαμε να μοιραστούμε θετική ενέργεια με τους θαυμαστές μας».
 
Το συγκρότημα της K-Pop κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ του στην κορεατική γλώσσας «Map of the Soul» στις 7 Φεβρουάριου. Η περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική για την προώθηση του άλμπουμ αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Ο Κρις Χέμσγουορθ κολυμπάει με καρχαρίες για το National Geographic

Ο Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth) καταδύεται στο Sharkfest του National Geographic.

Close