Όπως η βιομηχανική μαζική παραγωγή χρειάζεται την τυποποίηση των εξαρτημάτων, έτσι και η κοινωνική διαδικασία χρειάζεται την τυποποίηση των ανθρώπων. Και αυτή η τυποποίηση ονομάζεται ισότητα. Erich Fromm, 1900-1980, Γερμανός ψυχίατρος

Νέο συμβόλαιο στην Τότεναμ ο γιος του Ποκετίνο

29 Ιουνίου, 2020

Ο γιος του πρώην προπονητή της Τότεναμ Μαουρίσιο Ποκετίνο, Μαουρίτσιο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League όπως ανέφερε ο ίδιος ο 19χρονος με ποστάρισμα του στα social media την Δευτέρα (29/06).

Ο ακραίος επιθετικός, Μαουρίτσιο, του οποίου η συνεργασία με τους Λονδρέζους πρόκειται να ολοκληρωθεί την Τρίτη (30/06), ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του στο Instagram, σε μία κοινή φωτογραφία με τον πατέρα του γράφοντας στη λεζάντα «ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν».

Ούτε ο σύλλογος, ούτε ο παίκτης είπαν κάτι για το χρονικό σκέλος της νέας συμφωνίας. Ωστόσο, με βάση την ιστοσελίδα στατιστικών και μεταγραφικών στοιχείων ποδοσφαιριστών «transfermarket», η ισχύς της είναι έως το 2022. Ο Μαουρίτσιο εντάχθηκε στις ακαδημίες των «πετεινών» το 2017, αλλά προς το παρόν δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

Ο πατέρας του απολύθηκε από το σύλλογο τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από περισσότερα από 5 χρόνια στο τιμόνι της τεχνικής του ηγεσίας και αντικαταστάθηκε από τον Πορτογάλο, Ζοζέ Μουρίνιο.

ΘΕΜΗΣ ΤΟΓΙΑΣ

 

Read previous post:
Αυξημένος ο κίνδυνος ισχαιμικής καρδιοπάθειας για τις γυναίκες που έχουν κάνει πρόωρο τοκετό

Οι γυναίκες που έχουν γεννήσει πρόωρα, πριν την 37η εβδομάδα της κύησης τους, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν ισχαιμική καρδιοπάθεια...

Close