Κόμμα: Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν’ αναγιγνώσκωσι και ν’ αρθρογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι να αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι. Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Νέο συμβόλαιο ο Ντουράντ

1 Ιουλίου, 2018

Ευχάριστα νέα για τους Ουόριορς, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ συμφώνησε να παραμείνει στο Γκόλντεν Στέιτ και τα επόμενα δύο χρόνια. Ο σούπερ σταρ των «πολεμιστών», ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του NBA για δεύτερη διαδοχική χρονιά, είχε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος, αλλά δεν σκέφθηκε ν’ αλλάξει ομάδα.

Ο 30χρονος σταρ θα εισπράξει 30 εκατ. δολάρια για την προσεχή σεζόν και εφόσον αποφασίσει να παραμείνει του χρόνου άλλα 31,5 εκατ. δολάρια. Ο Ντουράντ είχε 26,4 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ κατά μέσο όρο κερδίζοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο του MVP των τελικών, ενώ ήταν μέλος και της καλύτερης πεντάδας για έκτη φορά στην καριέρα του.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Αργυρό μετάλλιο οι γυναίκες στους Μεσογειακούς

Με το αργυρό μετάλλιο θα επιστρέψει από την Ταραγόνα και τους Μεσογειακούς Αγώνες, η εθνική βόλεϊ γυναικών.

Close