Οι προκαταλήψεις είναι μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείς να σχηματίσεις μια γνώμη χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα -  E.B. White

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ και 7η θέση ο Χρήστου

6 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Απόστολος Χρήστου βελτίωσε ακόμη περισσότερο το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο και κατέλαβε την έβδομη θέση, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε 50.55, όντας τρία εκατοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορος σε σχέση με τον χθεσινό (5/12) ημιτελικό, όπου είχε κάνει ρεκόρ με 50.58, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών, παρότι η απόστασή του από τον τρίτο, τον Ρουμάνο Ρόμπερτ-Αντρέι Γκλίντα, δεν ήταν μεγάλη (50.30 ήταν ο χρόνος που έδωσε στον Γκλίντα το χάλκινο μετάλλιο). Ο Χρήστου, πάντως, μετράει ως τώρα δύο τελικούς σε ισάριθμα αγωνίσματα (ήταν πέμπτος στα 200μ. ύπτιο), ενώ την Κυριακή 8/12 θα μετάσχει και στα 50μ.

Read previous post:
Αλ. Τσίπρας: Δεν ξεχνάμε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αναφέρθηκε με αναρτήσεις του στα sosial media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Close