Όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν τη δική τους γνώμη αλλά όχι τα δικά τους δεδομένα. Daniel Patrick Moynihan, 1927-2003, Αμερικανός Γερουσιαστής.

Νέο κεφάλαιο στη διαμάχη Σουίφτ – Γουέστ

Η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού είναι δύσκολη για όλους, αλλά περισσότερο δύσκολη για τον Αμερικανό ράπερ Κάνιε Γουέστ μετά τη νέα εξέλιξη στη διαμάχη του με την superstar της ποπ Τέιλορ Σουίφτ.

Ένα βίντεο που διέρρευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο δείχνει ότι η αντιπαράθεση θα συνεχιστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να δικαιώνεται για τους ισχυρισμούς ότι δεν γνώριζε για τους στίχους με προσβλητικό περιεχόμενο για την ίδια στο τραγούδι “ Famous” του Κάνιε Γουέστ.

Το τραγούδι είχε στίχους με αναφορά στην Τέιλορ με διάφορους χαρακτηρισμούς, για τους οποίους η ίδια ισχυριζόταν ότι δεν ήταν ενήμερη. Όμως ο Κάνιε Γουέστ επέμενε ότι είχε λάβει την έγκρισή της για τον στίχο.

To περασμένο Σάββατο διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο, από άγνωστη πηγή, με ολόκληρο τη συνομιλία των Κάνιε Γουέστ και Τέιλορ Σουίφτ στο οποίο φαίνεται ότι οι δύο συζητούσαν τελικά για διαφορετικούς στίχους από αυτούς που τελικά προστέθηκαν στο τραγούδι.

Οι δύο μουσικοί έχουν μία θυελλώδη σχέση από το 2009 όταν ο Κάνιε Γουέστ διέκοψε την ομιλία της Τέιλορ Σουίφτ, όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει βραβείο στα MTV Music Awards.

Αρπάζοντας το μικρόφωνο ο ράπερ εξέφρασε ανοιχτά την άποψη ότι το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερο Βίντεο Γυναίκας Καλλιτέχνη άξιζε η Beyonce με το “ Single Ladies” και όχι η Τέιλορ Σουίφτ με το “ You Belong With Me”.  

Η σχέση τους αναθερμάνθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2010 – αλλά η κυκλοφορία του “ Famous” προκάλεσε νέα ρήξη με τη Σουίφτ να ζητά να εξαιρεθεί προσβλητικός στίχος με αναφορά στην ίδια.

Ενώ ο Γουέστ υποστήριζε ότι έλαβε την έγκριση της τραγουδίστριας για τον επίμαχο στίχο, η Σουίφτ ισχυρίζεται ότι απέρριψε τον στίχο ως «μισογυνιστικό».

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Καπράλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Επιβεβλημένη η αναβολή»

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο οδηγήθηκαν σε ιστορική αναβολή, καθώς οι εξελίξεις στον κορονοϊό δεν άφηναν περιθώρια να διεξαχθούν με...

Close