Ο πολιτικός εξτρεμισμός περιέχει δύο συστατικά: μια υπερβολικά απλοϊκή αντίληψη των αιτιών για τα παγκόσμια προβλήματα και μια πεποίθηση ότι υπάρχουν κάποιοι άγνωστοι κακοί πίσω από όλα αυτά. - John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Νέο Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό

14 Μάρτιος, 2019

Νέο Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινικής Ογκολογίας τέθηκε σε λειτουργία στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, για την παροχή άκρως εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών σε εξωτερικούς και νοσηλευόμενους ασθενείς. Το ιατρείο λειτουργεί με διευθύντρια την ενδοκρινολόγο, πρώην συντονίστρια – διευθύντρια του Ενδοκρινολογικού Τμήματος του «Θεαγενείου», Καλλιόπη Παζαΐτου-Παναγιώτου και υπεύθυνο τον ενδοκρινολόγο/ διαβητολόγο. Ιωάννη Καραμούζη.

Στο ιατρείο παρέχονται οι εξής υπηρεσίες: διάγνωσης και θεραπείας παθήσεων θυρεοειδούς (υπο- υπερθυρεοειδισμός, όζος θυρεοειδούς, παρακέντηση όζου, καρκίνος θυρεοειδούς), διαταραχών της υπόφυσης, διαταραχών των επινευφριδίων, διαταραχών του μεταβολισμού, καθώς επίσης και διάγνωσης και θεραπείας της οστεροπόρωσης. Επίσης παρέχονται ειδικές υπηρεσίες αντιμετώπισης ενδοκρινοπαθειών που οφείλονται σε θεραπείες κακοήθων νοσημάτων και αντιμετώπισης και θεραπείας σακχαρώδη διαβήτη κύησης.

Το Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινολογικής Ογκολογίας συνεργάζεται με εξειδικευμένους χειρουργούς ενδοκρινών αδένων και παθολογοανατόμους, Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής, Βιοχημικό/Ορμονολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Ακτινοδιαγνωστικό και Τμήμα μέτρησης Οστικής Πυκνότητας για την παροχή ολοκληρωμένων και άριστων υπηρεσιών σε ασθενείς με ενδοκρινολογικές παθήσεις.

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 9:00-14:00 στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και δέχεται ασθενείς μετά από ραντεβού στη Γραμματεία του Τμήματος, στα τηλέφωνα 2310 400464 και 463.

Read previous post:
Απαλλάχθηκαν Λουτσέσκου και Ουάρντα

Χωρίς συνέπειες για τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμρ Ουάρντα θα περάσει η πειθαρχική δίωξη που είχε ασκήσει εναντίον τους ο...

Close