Το κακό είναι το προϊόν της ικανότητας του ανθρώπου να κάνει αφηρημένο αυτό που είναι συγκεκριμένο. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Νέο ΔΣ στην Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

13 Νοεμβρίου, 2019

Επανεκλέχθηκε για δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ο Ανδρέας Μανδρίνος, μετά της αρχαιρεσίες που έγιναν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του φορέα.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΘ είναι η εξής: Πρόεδρος Ανδρέας Μανδρίνος, Αντιπρόεδρος  Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, Γενικός Γραμματέας Δημήτριος Σιμιακός, Ταμίας Θεόδωρος Μουσιάδης, Έφορος Χρήστος Καλιακάτσος και μέλη Παναγιώτης Μπουτσούκης και Ελένη Παπία.
“Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους που μας βαρύνει με μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για μένα προσωπικά και η εκ νέου παρουσία του Κωνσταντίνου Τορνιβούκα ως Αντιπροέδρου της ΕΞΘ”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΞΘ Ανδρέας Μανδρίνος και πρόσθεσε: “Πρώτος στόχος μας είναι η προβολή και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού μέσα από τις συνεργασίες με όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου. Δεύτερος στόχος η άσκηση πίεσης για τη βελτίωση της ασφάλειας, της καθαριότητας και της αποπεράτωσης των υποδομών της πόλης. Έπεται η υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου και για αυτό το σκοπό πρόθεση μας είναι η αγαστή και διαρκής συνεργασία με τα συνδικαλιστικά μας όργανα και τις αρχές. Τέλος, θα ασχοληθούμε με τα ατομικά προβλήματα των ξενοδόχων όσον αφορά την επίλυση διαφόρων θεμάτων αλλά και της γραφειοκρατίας που καλά κρατεί”.
Ν.Καζ. 

Read previous post:
Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων για τους Τόρις δείχνει δημοσκόπηση

Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων για το Συντηρητικό Κόμμα του Μπόρις Τζόνσον έναντι του Εργαιτκού Κόμματος δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας  Kantar...

Close