Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν και άλλες ότι δεν είμαστε. Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα είναι συγκλονιστική. - Arthur Clarke, 1917-2008, Βρετανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Elpedison

Ο Νικόλαος Ζαχαριάδης, μέχρι πρότινος εκτελεστικός πρόεδρος της ΕLPEDISON, αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ενώ τη θέση του εκτελεστικού προέδρου της ELPEDISON αναλαμβάνει ο μέχρι χθες διευθύνων σύμβουλος, Michel Piguet. Οι αλλαγές στη διοίκηση αποφασίστηκαν από την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΕLPEDISON, που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της.

Ο κ. Ζαχαριάδης, χημικός μηχανικός, έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος για περισσότερα από 20 χρόνια στο Διϋλιστήριο Θεσσαλονίκης του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, καθώς και διευθύνων σύμβουλος σε άλλες εταιρείες του ομίλου. Το 2017 ανέλαβε τη θέση του εκτελεστικού προέδρου της ELPEDISON.
Ο Michel Piguet, ηλεκτρολόγος μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει εργαστεί περισσότερα από 20 χρόνια στον τομέα της ενέργειας. Από το 2006 εντάχθηκε στο δυναμικό της EDISON ως επικεφαλής σε εμπορικές θέσεις, ενώ από το 2009 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της ELPEDISON. 

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας διαμορφώνεται ως ακολούθως:
-Michel Piguet – πρόεδρος
-Αναστάσιος Καλλιτσάντσης – αντιπρόεδρος 
-Νικόλαος Ζαχαριάδης – διευθύνων σύμβουλος 
-Λουκάς Δημητρίου – μέλος 
-Ιωάννης Ζήσιμος – μέλος 
-Σπύρος Κιαρτζής – μέλος
-Ανδρέας Σιάμισιης – μέλος
-Andrea Testi – μέλος 

Read previous post:
Με κοντινούς προορισμούς όπως το Πόρτο Καρράς ενισχύει το τουριστικό προϊόν της Θεσ/νίκης ο κεντρικός δήμος

Η ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της Θεσσαλονίκης, μέσω της ανάπτυξης συνεργειών με κοντινούς προορισμούς, σε συνδυασμό με την προσέλκυση περισσότερων...

Close