Μετά από μια ματιά σ΄αυτόν τον πλανήτη, ένας επισκέπτης από το διάστημα θα έλεγε: “θέλω να δω αμέσως τον υπεύθυνο” - Γουίλιαμ Μπάροουζ

Νέο άλμπουμ ετοιμάζει η Missy Elliott

22 Ιούλιος, 2019

Η Αμερικανίδα ράπερ, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και δισκογραφική παραγωγός Missy Elliott επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ.

Φέτος την άνοιξη, η Melissa Arnette Elliott βρέθηκε ενώπιον πλήθους φοιτητών και καθηγητών Κολεγίου στη Βοστώνη, του Berklee College of Music. Ζήτησε ένα λεπτό να συγκεντρωθεί. Έκλεισε τα μάτια της, πήρε μια βαθιά ανάσα και τα δάκρυα άρχισαν να κυλούν πάνω στο χαμογελαστό πρόσωπο της. Άνοιξε τα μάτια της. Άρχισε να μιλάει στους απόφοιτους, μεταξύ των οποίων ήταν και η ίδια, λίγο προτού ανακηρυχθεί σε επίτιμη διδάκτορα της Σχολής Μουσικής.

Στο νέο τεύχος του αμερικανικού Marie Claire, η Elliott η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης hip-hop που εισήλθε στο Hall of Fame των Συνθετών μίλησε για το διδακτορικό της στη μουσική, για την παιδική ηλικία της για τα χρόνια που έγραφε τραγούδια για τους Mary J. Blige, SWV και Faith Evans, και τελικά για τις Whitney Houston, Janet Jackson και Beyonce.

Όταν ρωτήθηκε για το πολυαναμενόμενο επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της, η ράπερ είπε ότι είναι καιρός οι τύποι του δρόμου να αρχίσουν να απολαμβάνουν πάλι τον χορό, όπως τις ημέρες του Soul Train. Η Elliot αποσαφήνισε ότι θέλει όποιος ακούει το επόμενο άλμπουμ της να σκέφτεται: «Δεν υπάρχει άλλη σαν την Missy. Καμία».

Η μουσική που δημιουργεί έγινε το καταφύγιό της. Η ζωή δεν ήταν εύκολη για την Elliott πριν από την κατάκτηση της δόξας.

Read previous post:
Παρατείνεται για ακόμη 3 μήνες η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Αίγυπτο

Την κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο για τρεις ακόμη μήνες παρέτεινε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, έχοντας...

Close