Οι σκέψεις είναι οι σκιές των συναισθημάτων μας - πάντα σκοτεινότερες, κενότερες και απλούστερες. - Friedrich Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Νεϊμάρ: «Γυμνάζομαι για να είμαι έτοιμος»

Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να περάσει το διάστημα που δεν θα υπάρχει ποδοσφαιρική δράση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Πρόσφατα, ήλθε στο φως της δημοσιότητας, μία φωτογραφία που δείχνει τον Βραζιλιάνο άσο να μην τηρεί τα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, ωστόσο ο Νεϊμάρ γυμνάζεται σε καθημερινή βάση.
«Χρησιμοποιώ το μέτρο της κοινωνικής αποστασιοποίησης για να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση. Ο Ρικάρντο (σ.σ. ο προσωπικός του προπονητής φυσικής κατάστασης) έχει ετοιμάσει ένα έντονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να είμαι έτοιμος με την επανέναρξη των διοργανώσεων», δήλωσε ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ρικάρντο να προσθέτει:
«Ο Νεϊμάρ κάνει πολύ σκληρή δουλειά στην άμμο. Κάνουμε πιο συγκεκριμένες ασκήσεις σε παιχνίδια όπως το ποδόσφαιρο και άλλες δραστηριότητες. Δεν βρισκόμαστε σε περίοδο ξεκούρασης. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να διατηρήσουμε τον Νεϊμάρ σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, αλλάζοντας τις ασκήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο». 

 Γ. Διακογιάννης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολα ανοικτά για Καβάνι

Ιαπωνία: Νέα αναβολή σε ποδόσφαιρο και μπέισμπολ

Read previous post:
Μίχαελ Ροτ: Να εξετασθεί η επιβολή οικονομικών κυρώσεων στην Ουγγαρία

 Ως αντίδραση στις ειδικές εξουσίες του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κατά τη διάρκεια της κρίση του κορονοϊού, ο γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών...

Close