Όταν οι πλούσιοι κάνουν πόλεμο, είναι οι φτωχοί που πεθαίνουν. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Νέες συνεργασίες της Megas Yeeros στην Ωκεανία

24 Σεπτεμβρίου, 2019

Σε δύο νέες συνεργασίες σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία προχώρησε ο Όμιλος Megas Yeeros τον Σεπτέμβριο. 

Συγκεκριμένα, η Megas Yeeros SA σύναψε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία διανομής προϊόντων στη Νέα Ζηλανδία με έδρα το Όκλαντ, όπου μέσω της ελληνικής μονάδας παραγωγής, θα διανέμει τα προϊόντα της σειράς My Grillers στην αγορά του Retail (λιανικό εμπόριο) και τα προϊόντα εστίασης στην αγορά του Food Service (βιομηχανία τροφοδοσίας).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, “μια ακόμη μεγάλη συνεργασία με την Megas Yeeros LLC και την εταιρεία Gourmet Quality Foods επισφραγίστηκε, όπου μέσω του εργοστασίου της Αμερικής, οι Αυστραλοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ασύγκριτη ποιότητα και την ελληνική αυθεντική γεύση, αλλά και την ποικιλία και καινοτομία που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας”. 

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Megas Yeeros στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση στις παραπάνω αγορές το επόμενο διάστημα με τη διάθεση επιπλέον προϊόντων στο κανάλι του Retail και στην αγορά της HORECA.  
 

Read previous post:
Αζάρ: «Εχουμε τις δυνατότητες για μια σπουδαία σεζόν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 1-0 τη Σεβίλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία...

Close