Πρώτα σηκώνουμε ένα σύννεφο σκόνης και μετά παραπονιόμαστε πως δεν μπορούμε να δούμε - George Berkelay

Νέα Ζηλανδία: Στα ύψη η δημοτικότητα της πρωθυπουργού Άρντερν

15 Απριλίου, 2019

To υψηλότερο ποσοστό αποδοχής από τότε που ανέλαβε την εξουσία συγκεντρώνει η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, η οποία δέχτηκε επαίνους τόσο στη χώρα της όσο και από το εξωτερικό για τους χειρισμούς της στις πρόσφατες επιθέσεις στα τεμένη στο Κράιστσερτς. Σύμφωνα με την πολιτική δημοσκόπηση της εταιρείας Colmar Brunton για λογαριασμό του δικτύου 1 NEWS που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, το 51% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι η Άρντερν είναι η πρωθυπουργός που προτιμούν. Το ποσοστό της δημοτικότητάς της αυξήθηκε κατά επτά ποσοστιαίες μονάδες από την τελευταία δημοσκόπηση του Φεβρουαρίου.

Αυτή είναι η πρώτη πολιτική δημοσκόπηση που διενεργείται από τότε που ένοπλος σκότωσε 50 μουσουλμάνους πιστούς μέσα σε δύο τεμένη του Κράιστσερτς στις 15 Μαρτίου. Το ποσοστό αποδοχής του αντιπάλου της πρωθυπουργού, του αρχηγού του Εθνικού Κόμματος Σάιμον Μπρίτζες, μειώθηκε κατά μια ποσοστιαία μονάδα στο 5%.

Read previous post:
Ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού του Δήμου Αλίμου

Στην υπογραφή σύμβασης για την «Ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού οδοφωτισμού του Δήμου Αλίμου» προχώρησαν ο δήμαρχος Αλίμου  Ανδρέας Κονδύλης...

Close