Πετυχαίνουμε στις προσπάθειες που απαιτούν τις θετικές ιδιότητες που έχουμε, αλλά μεγαλουργούμε σε εκείνες στις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε και τα ελαττώματά μας. - Alexis de Tocqueville, 1805-1859, Γάλλος πολιτικός φιλόσοφος

Νέα υπηρεσία «Online Θυρίδα» για παραλαβή εγγράφων από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Ασφαλισμένους της, προχώρησε στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής παραλαβής εγγράφων “ Online Θυρίδα”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

 

Με την Online Θυρίδα, όλοι οι Ασφαλισμένοι της Εταιρίας έχουν τη δυνατότητα:

 Άμεσης παραλαβής όλων των εγγράφων που συνδέονται με την ασφάλισή τους, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα απώλειας τους, εφόσον πλέον μπορούν να τα αποθηκεύουν ηλεκτρονικά.
Να πραγματοποιούν με ασφάλεια την παραλαβή των εγγράφων τους, καθώς η ταυτοποίηση τους γίνεται μέσω διπλής εξακρίβωσης, εξασφαλίζοντάς τους την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.
Να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας τη διακίνηση της αλληλογραφίας τους με τον παραδοσιακό έγχαρτο τρόπο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας “ Online Θυρίδα” επιταχύνθηκε, προκειμένου να ενταχθεί στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid – 19, καθώς όλες οι συναλλαγές παραλαβής των ασφαλιστικών εγγράφων πραγματοποιούνται χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία σε κατάστημα.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο www.europaikipisti.gr και αποτελεί μέρος της γενικότερης στρατηγικής της Εταιρίας αναφορικά με τον ψηφιακό της μετασχηματισμό.

Read previous post:
Όλαφ Σολτς: Αν αξιοποιηθεί ο ΕΜΣ πρέπει να εκταμιεύει βοήθεια γρήγορα

Τα κράτη μέλη της ευρωζώνης, τα οποία ενδέχεται να ζητήσουν χρηματοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕΜΣ) για να αντιμετωπίσουν...

Close