"Πολιτεία που δεν έχει βάση την παιδεία είναι οικοδομή πάνω στην άμμο" - Αδαμάντιος Κοραής

Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία θα έχει το νέο Seat Leon που θα αποκαλυφθεί στις 28 Ιανουαρίου

14 Ιανουαρίου, 2020

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του νέου Seat Leon, το οποίο έρχεται με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία. Ξεχωρίζει χάρη στις βελτιωμένες διαστάσεις, την έντονη εμπρόσθια σχεδίαση, τις λείες σχεδιαστικές γραμμές και το πίσω μέρος του οχήματος.

Το μοντέλο βασίστηκε πάνω στην εξελιγμένη πλατφόρμα MQB Evo, που δίνει ακόμη περισσότερο χώρο στην καμπίνα των επιβατών. Οι επιφάνειες του νέου Leon έχουν εξελιχθεί δίνοντας πιο κομψή σχεδίαση με περισσότερες αποχρώσεις στον χρωματικό τόνο του οχήματος όταν το φως χτυπάει πάνω στο αμάξωμα. Το πίσω μέρος ενισχύεται από τον κατά μήκος φωτισμό LED που το χαρακτηρίζει. Τόσο το σύστημα φωτισμού όσο και το spoiler δημιουργούν γραμμές που δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας ακόμα και όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο.

Το νέο Seat Leon σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της ισπανικής εταιρείας στο Martorell. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι το ασφαλέστερο και το πιο συνδεδεμένο όχημα της μάρκας, θα επωφελείται από ηλεκτροκινητήρες και θα έχει δελεαστική σχεδίαση. Η επίσημη αποκάλυψή του θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου.

Κ.Π.

Read previous post:
Το 65,1% των καινούριων πωληθέντων αυτοκινήτων στην Ελλάδα το 2019 ήταν βενζινοκίνητα

Θετικό ήταν τελικά το πρόσημο στις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων το 2019. Σημείωσαν αύξηση 10,3% σε σχέση με το 2018, με...

Close