Στο χρηματιστήριο, μην προσπαθείς να αγοράσεις πάντα στην κατώτερη και να πουλάς στην ανώτερη τιμή. Αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από ψεύτες. Bernard Baruch, 1870-1965, Αμερικανός επιχειρηματίας & πολιτικός

Νέα ρατσιστική επίθεση στον Φαν Άανχολτ

14 Αυγούστου, 2020

Θύμα διαδικτυακής ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Ολλανδός αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, Πάτρικ Φαν Άανχολτ. Αυτός, με τη σειρά του, έστρεψε τα βέλη του κατά των κολοσσών της κοινωνικής δικτύωσης, που δεν αποθαρρύνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και δεν αποκλείουν χρήστες με ρατσιστικές αναρτήσεις. 

«Δεν είναι για εμένα. Εγώ έχω αρκετή αγάπη στη ζωή μου και είμαι τόσο ευλογημένος, ώστε κάτι τέτοια να μην με αγγίζουν. Όμως, δεν πάει άλλο,» έγραψε ο Ολλανδός, επισυνάπτοντας μήνυμα χρήστη του Instagram, ο οποίος τον έβριζε χυδαία. 

«Στέκομαι στο πλευρό όλων όσοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και αντιμετωπίζουν καθημερινά τέτοιες συμπεριφορές. Τα Social Media έχουν την ευθύνη για όλα αυτά. Καλώ το Instagram να λύσει αυτό το πρόβλημα γιατί είμαι κουρασμένος και αηδιασμένος».

Πριν από μερικές εβδομάδες, στόχος αντίστοιχων αναρτήσεων ήταν ο συμπαίκτης του, Γουϊλφριντ Ζάχα ο οποίος απαίτησε από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης να διαγράφουν τέτοιους χρήστες. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Πάτησε άσχημα το πόδι του ο Αγιούμπ και πάει για μαγνητική

Μία δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε η σημερινή (Παρασκευή 14/8) απογευματινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ.

Close