Οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να ανταποδώσουν το κακό παρά το καλό που τους έκανες, αφού η ευγνωμοσύνη είναι βάρος, ενώ η εκδίκηση είναι ευχαρίστηση. Tacitus, 55-120 μ.Χ., Ρωμαίος ιστορικός

«Να ξεπεράσουμε τον αριθμό των 10.000 συμμετεχόντων»

20 Ιούνιος, 2019

Η μαγεία της γυμναστικής και τα οφέλη της διά βίου άθλησης συναντιούνται στο Γαλάτσι, εκεί όπου για άλλη μια χρονιά φιλοξενείται το «Hellas Gym for Life Challenge & EGO Astro Gym Festival», μία διοργάνωση Γυμναστικής για Όλους που περιλαμβάνει 8.200 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 2 έως 77 ετών. Στο ταπί του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου του Γαλατσίου, από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου, ομάδες από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν 320 προγράμματα, από απλές γυμναστικές επιδείξεις μέχρι και συνθέσεις εκπληκτικής δυσκολίας και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές, στους οποίους οι διοργανωτές απεύθυναν κάλεσμα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα (20/8) στο στάδιο των αγώνων, όπου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, ο τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης Γιώργος Γκιργκέτσος, η πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής των αγώνων Μαρία Παπαδοπούλου, οι πρεσβευτές της διοργάνωσης Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, καθώς και οι πρέσβειρες του ευρωπαϊκού προγράμματος Be Active της Γ.Γ.Α. και πρώην πρωταθλήτριες της ρυθμικής Εύα Χριστοδούλου και Ειρήνη Μανδραβέλη.

Read previous post:
Ο Κύργιος καθ’ οδόν για… Τσιτσιπά

Μόνο στο πρώτο σετ βρήκε αντίσταση ο Νικ Κύργιος στον πρώτο αγώνα του στο Queen's Championships στο Λονδίνο.

Close