Οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να ανταποδώσουν το κακό παρά το καλό που τους έκανες, αφού η ευγνωμοσύνη είναι βάρος, ενώ η εκδίκηση είναι ευχαρίστηση. Tacitus, 55-120 μ.Χ., Ρωμαίος ιστορικός

«Να γίνω ένας από τους θρύλους της Λίβερπουλ»

7 Απριλίου, 2020

Ο Ολλανδός αμυντικός  Βιρτζίλ Φαν Ντάικ θέλει να γίνει ένας «θρύλος της Λίβερπουλ» και τονίζει ότι τίποτα δεν  θα εμποδίσει το σύλλογο της Premier League να επιτύχει «απίστευτα πράγματα».
 Ο 28χρονος που έφτασε στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2018 βοήθησε το σύλλογο να κερδίσει το Champions League, το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Ήταν επίσης μόλις δύο νίκες μακριά από το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια, όταν η σεζόν σταμάτησε λόγω του COVID-19.
 «Θέλω να γίνω και εγώ ένας θρύλος της Λίβερπουλ. Θέλω να επιτύχω απίστευτα πράγματα εδώ», είπε στην ισπανική εφημερίδα Sport. «Θα ήθελα να είμαι ένας από εκείνους τους παίκτες που επιστρέφουν στο Anfield μετά την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, βλέπω τους μύθους του συλλόγου στα παιχνίδια και αισθάνομαι μέρος μιας πραγματικά μεγάλης οικογένειας. Έχουμε μια φανταστική ομάδα, δεν μας λείπει τίποτα, έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε: Ένας προπονητής με τον οποίο γνωριζόμαστε, μια ευέλικτη ομάδα, ένα στυλ παιχνιδιού που αναπαράγει νίκες, ένα γήπεδο και φιλάθλους που παίρνουν μέρος.»
 Η Λίβερπουλ, που έχασε μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, έχει συγκεντρώσει 82 βαθμούς σε 29 παιχνίδια και βρίσκεται 25  βαθμούς  μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
Μοιράζει 3,3 εκατ. ευρώ σε «μικρές» ομάδες-γυναίκες

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) πρόκειται να δώσει σε 140 συλλόγους από τα κατώτερες κατηγορίες αλλά και στις ομάδες...

Close