Η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και η δεξιά κατά του κράτους. Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Ν. Φαρμάκης: Αγωνίζομαι για να μετατρέψουμε τη Δυτ. Ελλάδα σε έναν τόπο παραγωγής και εξωστρέφειας

19 Μάιος, 2019

«Η Δυτική Ελλάδα έχει ανάγκη από μία επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς της περιφερειακής διοίκησης και αγωνίζομαι για να μετατρέψουμε τη Δυτική Ελλάδα από έναν τόπο χαμένων ευκαιριών, σε έναν τόπο παραγωγής και εξωστρέφειας», τονίζει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, ασκεί κριτική στον σημερινό περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, λέγοντας ότι «η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στην ίδια ή και σε χειρότερη θέση από αυτή που βρισκόταν, όταν ανέλαβε ο απερχόμενος περιφερειάρχης» και πρόσθεσε: «Το χειρότερο για τον κ. Κατσιφάρα είναι πως όλοι έχουν καταλάβει πια ότι ποτέ δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, απλά γιατί το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η πολιτική του επιβίωση. Ο τόπος μας δεν χρειάζεται άλλους επαγγελματίες πολιτικούς παλαιάς κοπής».

Επίσης, ο Νεκτάριος Φαρμάκης εκτιμά ότι «τα αυτοδιοικητικά κριτήρια των ψηφοφόρων, θα είναι πολύ ισχυρά στις περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Ελλάδα, εντούτοις πρέπει να δεχτούμε ότι εξίσου ισχυρά θα είναι και τα πολιτικά κριτήρια».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ν. Φαρμάκη στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read previous post:
Κ. Παπακώστα: Να ομονοήσουμε στο θέμα της ασφάλειας

«Αυτά που συμβαίνουν τώρα νομίζω ότι είναι τα απόνερα και είναι αν θέλετε τα τελευταία σκιρτήματα μίας προσπάθειας οργανώσεων οι...

Close