Ένα έθνος, για να έχει καλούς στρατιώτες, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης.

Μύρισε…Χριστούγεννα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

27 Νοεμβρίου, 2018

Με την πρώτη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πάρκο Ελπίδος στις Συκιές, σήμερα στις 6 το απόγευμα, ξεκινά ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, “ θα προσφέρουν μια πολύχρωμη πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα και για κάθε ηλικία, που αναδεικνύουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας, δίνοντας συγχρόνως τη δυνατότητα σε καλλιτεχνικές δυνάμεις του δήμου και σε σημαντικούς φιλοξενούμενους να παρουσιάσουν στους δημότες και στους επισκέπτες του δήμου το έργο τους”.

Δεκάδες εκδηλώσεις θα “ αφυπνίσουν” το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και θα βάλουν μικρούς και μεγάλους σε εορταστική διάθεση, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση. Οι δημότες, αλλά και οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις, όπως μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια, κινηματογραφικές προβολές, αφήγηση βιβλίων, το έθιμο των “ Κλαδαριών”, το Art Bazaar και τα Τουρνουά Αγάπης, ενώ μπορούν να επισκεφθούν και το σπιτάκι του Άη Βασίλη.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Στάσεις εργασίας στον ΟΑΣΘ στις 28 Νοεμβρίου

Με δύο στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) στην εικοσιτετράωρη απεργία που έχει προκηρύξει...

Close