Η καλύτερη προετοιμασία για να γίνει καλή δουλειά αύριο, είναι να γίνει πολύ καλή δουλειά σήμερα. - Elbert Hubbard, 1856-1915, Αμερικανός συγγραφέας

Μωραϊτίδου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Θα συνεχίσω να εργάζομαι για τη μεταλαμπάδευση των Ολυμπιακών Αξιών»

28 Φεβρουαρίου, 2020

Νέα πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) εξελέγη η «αργυρή» Ολυμπονίκης της υδατοσφαίρισης, Εύη Μωραϊτίδου. Οι αρχαιρεσίες του ΣΕΟ διενεργήθηκαν στις 24 Φεβρουαρίου και χθες (27/2) συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο. Η Εύη Μωραϊτίδου είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του ΣΕΟ για δύο διαδοχικές θητείες. Η τέως πρόεδρος του ΣΕΟ, Βούλα Κοζομπόλη, μετά από 6 χρόνια παρέδωσε τη… σκυτάλη της προεδρίας στην συμπαίκτριά της στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), η νέα πρόεδρος του ΣΕΟ, Εύη Μωραϊτίδου, τόνισε για την εκλογή της στον προεδρικό θώκο: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν για τη θέση της προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Θα εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους. Ζητώ τη στήριξη όλων για να συνεχίσουμε το έργο και τις δράσεις του συλλόγου συμπράττοντας με φορείς του αθλητισμού και του Ολυμπιακού κινήματος. Κύριος στόχος είναι η μεταλαμπάδευση των Ολυμπιακών Αξιών. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και ως πρέδρος του ΣΕΟ. Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους».
 
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών έχει ως ακολούθως:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:          Eύη Μωραϊτίδου

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:   Δημήτρης Μούγιος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:      Νέρι Νιαγκουάρα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βούλα Ζυγούρη

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σοφία Παπαδοπούλου

ΤΑΜΙΑΣ:            Βιργινία Κραβαριώτη

ΜΕΛΟΣ:             Βούλα Κοζομπόλη

ΜΕΛΟΣ:             Ειρήνη Αϊνδιλή

ΜΕΛΟΣ:             Αγγελική Καραπατάκη

 

Read previous post:
Η 5η φορά του Ολυμπιακού στους «16» σε UEFA/UEL

Δέκα έξι ομάδες, αφού η Σάλτσμπουργκ θα υποδεχθεί απόψε την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (σ.σ.

Close