Οικονομική πολιτική σημαίνει: αν κινείται φορολόγησέ το, αν συνεχίσει να κινείται ρύθμισέ το νομοθετικά, αν σταματήσει να κινείται επιδότησέ το. Ronald Reagan, 1911-2004, Αμερικανός πρόεδρος

Μπονούτσι: «Υπήρξα και εγώ θύμα εκφοβισμού»

9 Οκτωβρίου, 2019

«Υπήρξα και εγώ θύμα εκφοβισμού (bullying)». Εξομολόγηση του αρχηγού της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». 

    «Ναι, είναι αλήθεια ότι υπήρξα και εγώ θύμα εκφοβισμού. Τώρα όμως αγαπητά παιδιά, να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας έτσι: Πρέπει να μιλάτε γι ‘αυτό, να μην κλείνεστε στον εαυτό σας», είπε ο Ιταλός διεθνής κεντρικός αμυντικός, προσπαθώντας να δώσει θάρρος σε τόσα πολλά παιδιά που εκφοβίζονται στα σχολεία και όχι μόνο. 

    Aφορμή για την συνέντευξη η κυκλοφορία του βιβλίου του, «Ο φίλος μου Λεό», που αναφέρεται ακριβώς στο θέμα του bullying, γραμμένο με την βοήθεια του δημοσιογράφου της  «Gazzetta Dello Sport», Φραντσέσκο Τσενίτι. 
 

Read previous post:
Πέντε ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε πέντε ΠΑΕ σε απολογία, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων για την 6η...

Close