Οι αυτοκρατορίες διαρκούν μέχρι να γίνουν εμπορικές. Μετά διασκορπίζονται στους τέσσερις ανέμους - Γουίλιαμ Μπλέικ

Μποναβεντούρα: «Θα αντάλλαζα εκείνο το γκολ στον τελικό με το φετινό τρόπαιο»

22 Μαΐου, 2024

Δηλώσεις στα επίσημα κανάλια του συλλόγου έκανε ο μέσος της Φιορεντίνα Τζάκομο Μποναβεντούρα, μιλώντας για το τέλος της σεζόν και τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό (29/5):

 «Όταν σκοράρεις ένα γκολ σε έναν τελικό, το συναίσθημα είναι πάντα στο υψηλότερο σημείο, το να το κάνεις μπροστά  στην εξέδρα των οπαδών σου αυτό το κάνει ακόμα πιο μαγικό, είναι κρίμα για το τελικό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας υποστήριζαν πάντα, σε κάθε εκτός έδρας αγώνα, και αυτό είναι απαραίτητο για εμάς», είπε για τον περσινό χαμένο τελικό (1-2 από τη Γουέστ Χαμ), όπου είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ του συλλόγου της Φλωρεντίας: 

 «Θα αντάλλαζα εκείνο το γκολ στον τελικό με το φετινό  τρόπαιο. Δεν θα το σκεφτόμουν δύο φορές, τα τρόπαια αξίζουν περισσότερο από τους προσωπικούς στόχους. Ελπίζω να σηκώσω ένα τρόπαιο για τη Φλωρεντία φέτος», πρόσθεσε και συνέχισε μιλώντας για τον Ολυμπιακό:

 «Αν φτάσεις στον τελικό, έχεις απαραίτητα την αξία. Τώρα πρέπει να τις μελετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να καταλάβουμε την καλύτερη στρατηγική που πρέπει να υιοθετήσουμε και μετά να πάμε στην Αθήνα και να τους αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα πρωταθλήματος πριν από τον τελικό, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και να προετοιμάσουμε το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε. Πιστεύουμε πολύ στο τρόπαιο φέτος, ξέρουμε πόσο δυνατοί είμαστε και πόσο καλά δοκιμασμένο είναι το παιχνίδι μας. Έχουμε έναν αντίπαλο που δεν υπολείπεται, θα παίξει στο σπίτι μπροστά στους οπαδούς του, οπότε έχουν ένα υπέροχο πλεονέκτημα, αλλά από την πλευρά μας θέλουμε να επιστρέψουμε στη Φλωρεντία με το κύπελλο.»

 Α. Βαζογιάννης