Τα χρήματα έχουν συχνά πάρα πολύ μεγάλο κόστος ~ Ralph Waldo Emerson

Μπομπ Ντίλαν και Τζόνι Κας, μαζί. Τον Νοέμβριο, σε CD

23 Σεπτεμβρίου, 2019

Τον Φεβρουάριο του 1969, ο Μπομπ Ντίλαν και ο Τζόνι Κας μπήκαν σ’ ένα στούντιο στη Νάσβιλ, όπου για δύο μέρες τραγουδούσαν ο ένας τα τραγούδια του άλλου, τζάμαραν με τον Καρλ Πέρκινς, αυτή την εμβληματική φιγούρα του ροκαμπίλι, και έκαναν και άλλα πολλά. Μεγάλο μέρος αυτού του υλικού δεν είχε ποτέ δημοσιοποιηθεί. Αυτό, τώρα, πρόκειται να αλλάξει. Την 1η Νοεμβρίου, κυκλοφορεί το «Bob Dylan (Featureing Johnny Cass – Travelin’ Thru, 1967-1969: The Bootleg Series Vol. 15.», και από τα τρία CD το ενάμιση είναι αφιερωμένο στις θρυλικές ηχογραφήσεις με τον Τζόνι Κας!

«Πέραν των πρώτων-πρώτων χρόνων της φολκ, δεν έχουμε δει πολύ τον Μπομπ να παίζει με άλλους μεγάλους σταρ έως εκείνη τη στιγμή της καριέρας του» επισημαίνει πηγή στο περιοδικό Rolling Stone, προσκείμενη στο περιβάλλον του Ντίλαν. «Εδώ, τον έχουμε σε ντουέτα με τον Τζόνι Κας, τον Καρλ Πέρκινς και τον Ερλ Σκράγκς. Είναι, όντως, μια γερή βουτιά σε κάποια από τις μουσικές που αγαπά και ένα πραγματικά κουλ σετ. Νομίζω ότι ο κόσμος θα φεύγει απ’ αυτό γοητευμένος από το εύρος της λίστας».

Read previous post:
Ο χρόνος συμμετοχής των νέων παικτών στα top-5 πρωταθλήματα

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ (8,3%), η φιναλίστ Τότεναμ (5%) καθώς και η Μάντεστερ Σίτι (7,7%) είναι μεταξύ των 14 ομάδων,...

Close