Πολιτική είναι η τέχνη να μοιράζεις την πίτα με τέτοιο τρόπο, ώστε ο καθένας να πιστεύει ότι πήρε το καλύτερο κομμάτι - Couve De Murville

Μπόλονι: «Μπορούσαμε να στείλουμε την μπάλα στις… κερκίδες»

28 Φεβρουάριος, 2021

Στο λάθος που έκανε η ομάδα του στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ από τον Λιβάι Γκαρσία, στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, στις δηλώσεις του, μετά το αθηναϊκό ντέρμπι της Κυριακής (28/2).

«Δεν είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι. Δεν είδαμε ένα θεαματικό παιχνίδι. Θέλαμε να κρατήσουμε ισορροπία όσον αφορά στην τακτική μας. Πάνω κάτω τα καταφέραμε στο δεύτερο μέρος. Θα θέλαμε να είχαμε περισσότερη παρουσία στην κατοχή και επιθετικά, ιδιαίτερα στο τέλος του β’ μέρους. Έχω την εντύπωση ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν κάτω από τις δυνατότητές μας. Ενδεχομένως να αισθανθήκαμε μικρή υπεροχή από πλευράς ΑΕΚ.

Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που πετύχαμε στο δεύτερο μέρος. Καταφέραμε να πάμε το παιχνίδι όπως εμείς επιθυμούσαμε. Από τη στιγμή που πετύχαμε το γκολ δεν ήμασταν πολύ πιεζόμενοι, η μπάλα παίχτηκε από την πλάγια γραμμή. Αν για κάτι λυπάμαι είναι το γκολ που δεχθήκαμε…

Πριν από την ισορροπία που “έσπασε”, είχαμε την μπάλα στα πόδια μας δύο φορές. Ουσιαστικά, στο γκολ είχαμε τη δυνατότητα να στείλουμε την μπάλα στις… κερκίδες, αλλά παίρνει την μπάλα στα πόδια ο αντίπαλος και βάζει το γκολ».

Και πρόσθεσε για τη συνέχεια: «Δυστυχώς, εμείς είμαστε αυτοί που έρχονται από πίσω. Αν αναλογιστεί κανείς ότι κάποια στιγμή βρεθήκαμε στην 13η θέση και σήμερα παίζουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, υπάρχει μεγάλη προσπάθεια πίσω από αυτή την πορεία.

Βεβαίως καταλαβαίνετε ότι υπήρχαν αγώνες που δεν τα καταφέραμε. Όλα αυτά αποτελούν μία πορεία, ώστε από χαμηλά να φτάσουμε ψηλότερα. Ελπίζω με την επιστροφή Σανκαρέ και του Σένκεφελντ, με τον Νιάς που θα παίζει πιο μπροστά, να εξελιχθούμε και να πάμε πιο μπροστά…».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ