Πολιτική είναι η τέχνη να μοιράζεις την πίτα με τέτοιο τρόπο, ώστε ο καθένας να πιστεύει ότι πήρε το καλύτερο κομμάτι - Couve De Murville

Μπίλιτς: «Περίμενα ότι θα με έδιωχναν»

7 Νοεμβρίου, 2017

Ο Σλάβεν Μπίλιτς αποτελεί «παρελθόν» από την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ, καθώς ο Κροάτης τεχνικός πλήρωσε τις κακές εμφανίσεις της ομάδας την εφετινή σεζόν. Ο Μπίλιτς μίλησε για την απόλυση του και δεν έκρυψε την απογοήτευση του, αλλά τόνισε πως ήταν κάτι που το περίμενε:

«Είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Περίμενα ότι θα με έδιωχναν! Δεν κρατάω όμως κακία. Είμαι σίγουρος όμως ότι όσο περνά ο καιρός θα νιώθω και πιο υπερήφανος για την δουλειά μου εδώ», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Δεν ξεκινήσαμε αυτή την καθοριστική σεζόν καλά. Η πρώτη μου χρονιά ήταν εξαιρετική, όμως όλοι ξέραμε ότι η δεύτερη θα ήταν δυσκολότερη με την αλλαγή του γηπέδου και όλες τις άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και τερματίσαμε στη μέση της βαθμολογίας. Αυτή τη σεζόν, όμως, πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα καλό βήμα από την αρχή, όμως δεν τα καταφέραμε. Όπως σε κάθε ομάδα ο προπονητής είναι αυτός που πάντα πληρώνει το τίμημα.»

 Διαβάστε επίσης:

Η Γουεστ Χαμ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μόγιες

Read previous post:
Aιχμηρή παρέμβαση Βούτση για «μη έγκυρα» στοιχεία του Γραφείου του Προϋπολογισμού της Βουλής

Ευθείες βολές, για τη χρήση μη έγκυρων στοιχείων και τη συνακόλουθη δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων, δέχεται το Γραφείο του Προϋπολογισμού του...

Close