Στην πολιτική, όπως και στη γραμματική, το λάθος που κάνουν όλοι ανακηρύσσεται κανόνας. Andre Malraux, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας & πολιτικός

«Μπήκε» ο Τόμας, θεραπεία για Ουάιλι, Ράουτινς

19 Φεβρουαρίου, 2020

Με μία επιστροφή, αυτή του ΝτεΣόν Τόμας, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα (21/2, 21:30), για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Εκτός παραμένουν οι Τζέικομπ Ουάλι, Άντι Ράουτινς, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία.

Ο Τόμας, ο οποίος είχε τεθεί εκτός προπονήσεων με μυϊκό σπασμό στη μέση, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο, ενόψει του αγώνα με τους «μπλαουγκράνα».

Αντίθετα, ο Τζέικομπ Ουάιλι, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού, ακολούθησε ειδική θεραπεία και τρέξιμο, ενώ ο Άντι Ράουτινς, που υπέστη κάκωση στο δείκτη του δεξιού χεριού, έκανε θεραπεία, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία.

Read previous post:
Ιω. Μπούγας: Η μη εμφάνιση των μαρτύρων ενισχύει τις ενδείξεις για τα εγκλήματα που διερευνούμε

«Όσοι επιχειρούν να υπονομεύσουν ή να παρεμποδίσουν το έργο της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την αναζήτηση της αλήθειας,...

Close