Είναι καταπληκτικός αυτός ο μικρός ελληνικός λαός που εργάζεται και πετυχαίνει παντού, εκτός από την πατρίδα του. Edmond About, 1828-1885, Γάλλος συγγραφέας

Μπεκιάρης: «Προέχει η επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ»

20 Αυγούστου, 2019

Το κλίμα συσπείρωσης και οι κινήσεις που απαιτείται να υπάρξουν, ώστε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει εσχάτως, αποτέλεσε το μήνυμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/8), στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, με παρόντες μέλη του Ερασιτέχνη, της διοίκησης του μπασκετικού τμήματος και παραγόντων του συλλόγου. 

Διαδικασία που οδήγησε και σε αποφάσεις: την οικονομική στήριξη της ΚΑΕ από συγκεκριμένους ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ, την ανακοίνωση προπονητή (Κώστα Φλεβαράκη), τη στελέχωση του τμήματος μάρκετιγκ της εταιρείας και την κυκλοφορία σήμερα των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Εγινε η συνάντηση για να αρχίσει να κινείται κάτι στην ΚΑΕ. Εγινε χρήση… απινιδωτή, για να το πούμε σχηματικά, προκειμένου να πάρει… ανάσα το τμήμα. Προέκυψε από τη συνάντηση υλικό, αλλά και ηθικό-τεχνοκρατικό αποτέλεσμα», ανέφερε, ο Ακης Μπεκιάρης, υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωσε Φλεβαράκη ο ΠΑΟΚ

Read previous post:
Δημοπρασία ενθυμίων από τη συλλογή του μεγαλύτερου θαυμαστή του σινεμά της Βρετανίας

Υπήρξε ο μεγαλύτερος θαυμαστής του κινηματογράφου στη Βρετανία, πέθανε πριν από δύο χρόνια και τώρα τα κινηματογραφικά του ενθύμια βγαίνουν...

Close