Όταν ένας Εγγλέζος μιλάει για εθνικό πλούτο, εννοεί τον αριθμό των εκατομμυριούχων στη χώρα. Oswald Spengler, 1880-1936, Γερμανός ιστορικός & φιλόσοφος

Μπάσκετ-Αρης: Τέλος επίσημα τα ban

23 Σεπτεμβρίου, 2019

Το δεδομένο υπήρχε από το βράδυ της Παρασκευής (20/9), υφίσταται, πλέον, από σήμερα, με επίσημο τρόπο. Η ΚΑΕ Αρης είναι απαλλαγμένη από τον «βραχνά» των ban, καθώς το τυπικό σκέλος της σχετικής διαδικασίας ολοκληρώθηκε και η FIBA δεν συμπεριλαμβάνει τους «κίτρινους» στις ομάδες που έχουν απαγορευτικό μεταγραφών, λόγω χρεών.

Υπενθυμίζεται, στους Θεσσαλονικείς επιβλήθηκε η σχετική τιμωρία τον Ιανουάριο του 2018 και έκτοτε, μέχρι και τη σημερινή ημέρα, η ομάδα δεν είχε δικαίωμα απόκτησης καλαθοσφαιριστών από το εξωτερικό.

Η πλήρης άρση των ban επιτρέπει στον Αρη να επισημοποιήσει συμφωνίες με παίκτες που δρομολογήθηκαν το τελευταίο διάστημα και πιέζει, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, τον Σούλη Μαρκόπουλο, σε διάστημα μιας εβδομάδας, να έχει όσο γίνεται πιο έτοιμο το σύνολό του για το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. 28 ή 29/9).

Read previous post:
Αεροναυτική άσκηση άνευ πυρών βόρεια της Σαμοθράκης στις 24 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου

Αεροναυτική άσκηση, άνευ πυρών στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σαμοθράκης, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου και 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο...

Close