Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του. Κομφούκιος, 551-479 π.X., Κινέζος φιλόσοφος

Μπαρτζώκας: «Όλοι αναγνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα»

25 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναγνώρισε τη δυσκολία της αναμέτρησης με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, για την 26η αγωνιστική της Euroleague, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε χαρούμενος για τα νέα πρόσωπα που θα έχει στη διάθεση του (σ.σ. ΜακΚίσικ, Μπάικς). 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για το Τελ Αβίβ:

– Για τη δυσκολία του αγώνα: «Όλοι αναγνωρίζουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Είναι μια δύσκολη έδρα για όλους τους συλλόγους και μια πολύ καλή ομάδα. Για εμάς είναι καλύτερα τα νέα αφού πλέον είμαστε πολύ περισσότεροι και μπορούμε να προετοιμάσουμε πολύ καλύτερα τα παιχνίδια, όμως το δεδομένο είναι ότι έχουμε πάρα πολλούς παίκτες, οι οποίοι δεν είναι σε καλή κατάσταση, είτε γιατί ήταν άρρωστοι και στο νοσοκομείο, ήταν γιατί ήταν τραυματίες και τώρα επανέρχονται, είτε γιατί ήταν ανέτοιμοι, όπως ο Μπάικς που ήταν ένα μήνα έξω χωρίς παιχνίδια. Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ανισομέρεια στην φόρμα των παικτών και καλούμαστε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε».

– Για το τι θα είναι σημαντικό στον αγώνα: «Δεν μπορείς να ξέρεις από πριν τι θα είναι σημαντικό. Πάντα το να έχεις περισσότερες κατοχές από τον αντίπαλο, δηλαδή να κάνεις λιγότερα λάθη, να κάνεις περισσότερα κλεψίματα και να πάρεις περισσότερα ριμπάουντ, όλα αυτά που απαιτούν ένταση, είναι σημαντικά. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο γήπεδο, το να προστατεύσεις τη μπάλα και να έχεις καλές επιλογές, ακόμα και αν είναι άστοχες, προκειμένου να έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού και να μην δίνεις τη μπάλα στα χέρια τους είναι σημαντικό».
 

Read previous post:
Ν. Βούτσης: Λανθασμένη η πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό

Για «εντελώς λανθασμένη στρατηγική και πολιτική» σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού από την πλευρά της κυβέρνησης,...

Close