Σύμφωνα με τους Κινέζους, οι αυτοκράτορες που πλησιάζουν στο τέλος τους, εκδίδουν αναρίθμητους νόμους - Αλμπέρ Καμύ

Μπαρτζώκας: «Να πρωταγωνιστήσουμε σε Ελλάδα κι Ευρώπη»

26 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φιλοξενήθηκε σε ειδικό αφιέρωμα της ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να καταθέσει την άποψή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Basket League.

Ο τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού, προέβλεψε ότι η ομάδα του θα έχει ακόμη πιο δύσκολη αποστολή εφέτος καθώς καλείται να υπερασπιστεί την κορυφή, που όπως είπε αποτελεί πάντοτε στόχο του πειραϊκού συλλόγου, αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα.

«Η αποστολή μας φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολη σε σχέση με πέρυσι και αυτό γιατί είμαστε οι εν δυνάμει πρωταθλητές Ελλάδος. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα έχουν εξτρά κίνητρο να μας κερδίσουν, αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα έχουμε το… βάρος του να διατηρήσουμε τα κεκτημένα», υπογράμμισε.

«Επιπλέον, οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά, κάτι που σημαίνει πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό».

Και πρόσθεσε: «Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν αλλάζει τον στόχο μας, που ήταν και παραμένει η κορυφή. Άλλωστε, όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν νοείται να στοχεύεις σε κάτι λιγότερο.

Φέτος έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, “χτίζοντας” πάνω σε έναν βασικό κορμό με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε, όπως και πέρυσι, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν, με υγεία και αθλητικό πνεύμα».