Οι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να εκδικούνται χτυπήματα παρά να ανταποδίδουν καλοσύνη. - Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Μπάρνσλεϊ: «Η σεζόν δεν θα έχει αθλητική ακεραιότητα»

Η  ουραγός της Championship Μπάρνσλεϊ, με επιστολή της στην English Football League (EFL) , ανέφερε ότι τα σχέδιά για επανεκκίνηση της σεζόν που είχε διακοπεί εξαιτίας του κορονοϊού,  θα δουν την ολοκλήρωση της περιόδου με «έλλειψη αθλητικής ακεραιότητας».
 Η Championship σχεδιάζει να ξαναρχίσει στις 20 Ιουνίου, περίπου τρεις μήνες μετά την αναστολή της, με την ημερομηνία να υπόκειται ακόμα στις κυβερνητικές οδηγίες.
 «Εάν η σεζόν 2019-20 ολοκληρωθεί, θα ολοκληρωθεί με έλλειψη αθλητικής ακεραιότητας», ανέφερε η Μπάρνσλεϊ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος των 24 ομάδων, στην επιστολή που αποκάλυψε το Sky Sports.
 «Ορισμένοι σύλλογοι θα έχουν μη ισορροπημένες ομάδες σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές λόγω της λήξης των συμβολαίων των. Ορισμένοι σύλλογοι θα χάσουν το πλεονέκτημα εντός έδρας με τους αγώνες χωρίς θεατές σε σχέση με ότι συνέβη νωρίτερα αυτή τη σεζόν. Επιπλέον θα υπάρξει απώλεια των αντίστοιχων εσόδων. Αυτοί οι σύλλογοι άδικα και παράνομα υποβιβαζόμενοι σε χαμηλότερη κατηγορία θα αντιμετώπιζαν περαιτέρω αβεβαιότητα και πιθανή αποτυχία της επιχείρησής τους».
 Ο Μπάρνσλεϊ είπε ότι σε συλλόγους που υποβιβάζονται πρέπει να δοθεί «εφάπαξ αλεξίπτωτο» για να αντισταθμιστεί η απώλεια εσόδων από την τηλεόραση.
 Επίσης οδιευθύνων σύμβουλος της ΚΠΡ, Λη Χους, έχει επίσης επικρίνει τα σχέδια της EFL να ξαναρχίσει τη σεζόν.
 A. Bαζογιάννης

Read previous post:
Attica Group: Στα 20,85 εκατ. ευρώ τα ΚΠΦ το 2019

Στα 20,85 εκατ. ευρώ το 2019 έναντι 17,27 εκατ. ευρώ το 2018, ανέρχονται τα καθαρά κέρδη της Attica Group, θυγατρικής...

Close