Οι ζωές μας προοδεύουν μόνο όταν παίρνουμε ρίσκα. Και το πρώτο και το πιο δύσκολο ρίσκο που μπορούμε να πάρουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Walter Anderson, 1885-1962, Γερμανός εθνολόγος

Μπάντμιντον: Αναβλήθηκαν δύο προ-Ολυμπιακά στην Ευρώπη λόγω Covid-19

27 Φεβρουαρίου, 2020

Δύο προ-Ολυμπιακά τουρνουά μπάντμιντον, που ήταν προγραμματισμένα για τον Μάρτιο, αναβλήθηκαν εξ΄ αιτίας του Covid-19 που ήδη εξαπλώνεται και στην Ευρώπη, όπως ανακοινώθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία.

    Πιό συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν το ΟΠΕΝ της Γερμανίας, που επόκειτο να διεξαχθεί από τις 3 μέχρι τις 8 Μαρτίου, καθώς και το ΟΠΕΝ της Πολωνίας, που είχε προγραμματισθεί για το διάστημα 26 με 29 Μαρτίου.

    «Η ομοσπονδία εξακολουθεί να παρακολουθεί τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την επιδημία του Covid-19, αλλά είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την διοργάνωση των άλλων αγώνων της HSBC, των BWF World Tour και άλλων τουρνουά που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

    Νωρίτερα, αυτήν την εβδομάδα, αναβλήθηκε λόγω του κοροναϊου και το διεθνές τουρνουά Vietnam International Challenge, που δίνει βαθμούς πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η διοργάνωση, επρόκειτο να διεξαχθεί στο τέλος Μαρτίου και… μετατέθηκε για τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

Read previous post:
Ο δήμος Αγ. Βαρβάρας κατέβαλε την ενίσχυση στους πληγέντες από τον σεισμό

Καταβλήθηκε από τον δήμο Αγίας Βαρβάρας η οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες της πόλης από το σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019.

Close