Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη. Arthur Schopenhauer, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Μπακασέτας: «Το ποδόσφαιρο ενώνει, η Τραμπζονσπόρ θα αποφασίσει για τη μεταγραφή μου»

19 Μαΐου, 2022

 Ο Τάσος Μπακασέτας σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, «A Spor», τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος στη Τραμπζονσπόρ, σημείωσε ότι θα είναι ο σύλλογος που θα αποφασίσει για τη μεταγραφή του, διαψεύδοντας φήμες και δημοσιεύματα, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους πανηγυρισμούς, αλλά και τις σχέσεις Ελλάδας με Τουρκία.

 «Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς βγαίνουν τέτοια νέα. Αυτά είναι ψέματα», είπε για δημοσιεύματα που επιμένουν ότι έχει συμφωνήσει να φύγει από την Τουρκία. 
 «Γιατί αν έρθει μια πρόταση, είναι ο πρώτος σύλλογος που θα μάθει. Έχω συμβόλαιο δύο ετών. Ένας σύλλογος που μου δίνει όλα όσα θέλω. Αν έρθει πρόταση, ο σύλλογος είναι αυτός που θα αποφασίσει», είπε ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος, που είχε 9 γκολ και 8 ασίστ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

 «Μερικές φορές η Τραμπζονσμπόρ έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτή η πόλη το άξιζε. Το ζήσαμε όλοι μαζί. Ελπίζω αυτή η χαρά να επαναληφθεί στο μέλλον», είπε.
«Ήταν τέλεια. Γιορτάσαμε με διαφορετικό στυλ. Χαιρόμαστε που μπορούμε να το δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε πολύ όμορφα», πρόσθεσε. 

 «Στο μυαλό κάποιων, υπήρχε ένα γκολ που πέτυχα απέναντι στην Αλάνια και την Τραμπζονσπόρ. Ο πρόεδρος μου είπε “μας πλήγωσες”. Όμως εμείς τα καταφέραμε γίναμε πρωταθλητές», τόνισε, ενώ για τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας υπογράμμισε:
 «Από την Ελλάδα μου κάνουν ερωτήσεις για τη ζωή στην Τουρκία. Υπάρχoυν κάποιες διαφορές, αλλά πρέπει να τις ξεπεράσουμε. Το ποδόσφαιρο ενώνει. Είμαστε άνθρωποι που ζούμε στην Τουρκία, προερχόμενοι από την Ελλάδα. Όλοι μας φέρονται καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ.»

 A. Bαζογιάννης