Όταν οι πλούσιοι κάνουν πόλεμο, είναι οι φτωχοί που πεθαίνουν. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Μουσική εκδήλωση για καλό σκοπό, στην Κοζάνη

16 Ιανουαρίου, 2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, η μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά» που συνδιοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης.

Τη συναυλία της Κυριακής, ενορχήστρωσε η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας. Συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες είδη όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας και προϊόντα καθαριότητας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων & Κοζάνης. Επίσης, συγκεντρώθηκε αξιόλογο χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Αλέξανδρου και τη μετάβασή του σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ερμηνευτές των μουσικών κομματιών ήταν η σοπράνο Άννα Παπαδοπούλου και ο τενόρος Μανώλης Χατζημανώλης, ενώ την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Βασιλική Αννουλίδου και Αικατερίνη Μαρκοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιοβάρας, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Αισιόδοξος ο Γ. Μπουτάρης, για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Σποράδων

Την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση του ζητήματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες - την οποία η...

Close