Δεν υπάρχει πιο ακριβής ένδειξη κακής οργάνωσης της πολιτείας, από την αφθονία γιατρών και νομικών. Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

Μουρίνιο: «Να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο διάδοχος του Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο της Ρόμα. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού λήγει τον Ιούνιο, αλλά η διοίκηση της διάσημης ιταλικής ομάδας ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της Τότεναμ. Όπως ανακοινώθηκε χθες, υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με τους «τζιαλορόσι». Επιστρέφει έτσι ο Μουρίνιο μετά από 11 χρόνια στην Ιταλία, όπου έχει στο ενεργητικό ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από την Ίντερ, κατακτώντας το τρεμπλ το 2010.

«Μετά από συνάντηση που είχα με ανθρώπους της ομάδας κατάλαβα αμέσως τους στόχους της Ρόμα. Μαζί, θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα πρωταγωνίστρια. Το απίστευτο πάθος των οπαδών της Ρόμα ήταν αυτό που έπεισε να πω το ναι στην πρόταση του συλλόγου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει: στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος», δήλωσε σχετικά ο Μουρίνιο, ο οποίος είχε απολυθεί τον περασμένο μήνα από την Τότεναμ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ