Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες - Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Μουρίνιο: «Αν μπορούσα θα έκανα 11 αλλαγές»

30 Οκτωβρίου, 2020

Ιδιαίτερα απογοητευμένος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τότεναμ από την Αντβέρπ για την 2η αγωνιστική του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξή Τύπου τόνισε ότι αν ήταν στο χέρι του θα έκανε… 11 αλλαγές. 

Ο εκνευρισμός του πάντως δεν αρκέστηκε μόνο στη συνέντευξη Τύπου. Κατά την επιστροφή της Τότεναμ ανέβασε φωτογραφία από το πούλμαν της ομάδας και ανακοίνωσε διαδικτυακά στους ποδοσφαιριστές του ότι έχουν πρωινή προπόνηση!

«Αν μπορούσα θα ήθελα να κάνω 11 αλλαγές στο ημίχρονο. Πάντα μου αρέσει να πιστεύω ότι οι παίκτες αξίζουν μια ευκαιρία. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες», πρόσθεσε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε: «Είναι δική μου ευθύνη να τους δώσω ευκαιρίες, αλλά είναι επίσης στο χέρι τους να θα τις πιάσουν και με τα δύο χέρια και να ζητήσουν περισσότερα. Απόψε φάνηκε ότι οι μελλοντικές μου επιλογές θα είναι πολύ εύκολες».