Στην πολιτική, όπως και στη γραμματική, το λάθος που κάνουν όλοι ανακηρύσσεται κανόνας - Αντρέ Μαρλώ

Μόρι: «Κανονικά θα γίνει η λαμπαδηδρομία» Μούτο: «Ανοικτές όλες οι επιλογές»

23 Μαρτίου, 2020

Ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, Γιοσίρο Μόρι, δήλωσε σήμερα ότι οι διοργανωτές θεωρούν την αναβολή ως ένα από τα πολλά σενάρια που έχουν ως στόχο να είναι έτοιμα σε τέσσερις εβδομάδες, αλλά ότι οι Αγώνες δεν θα ακυρωθούν.
 Ο Μόρι είπε σε μια συνέντευξη Τύπου, πως  μια ομάδα ανθρώπων από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τους διοργανωτές του Τόκιο, θα συζητήσουν πώς να προχωρήσουν με τους Αγώνες. «Δεν είμαι ανόητος να θέλω να θέσω σε δοκιμασία τους αθλητές και τους ανθρώπους που θα έρθουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες». 
 Επίσης σημείωσε ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα της λαμπαδηδρομίας, διαδρομής της Ολυμπιακής φλόγας που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει επίσημα στις 26 Μαρτίου.
 Ο Τοσίρο Μούτο, διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής του Τόκιο, τόνισε από την πλευρά του: «Νομίζω ότι η ΔΟΕ πιστεύει ότι η ακύρωση θα ήταν κακή για τους αθλητές και τους ενδιαφερόμενους. Πάντως  όλες οι επιλογές είναι ανοικτές, δεν μπορούμε να πούμε σε αυτό το σημείο εάν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν μέσα σε αυτό το ημερολογιακό έτος ή όχι».
 A. Bαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
ΕCA: συζητά σήμερα γενική μείωση μισθών των παικτών

H ομοσπονδία ευρωπαϊκών συλλόγων (ΕCA), σε τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιήσει σήμερα, πρόκειται να αξιολογήσει την πρόταση για γενική μείωση των...

Close