Οι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να εκδικούνται χτυπήματα παρά να ανταποδίδουν καλοσύνη. - Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Μοιρασμένες οι απόψεις για τη συνέχεια του ΝΒΑ

29 Μαΐου, 2020

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Ανταμ Σίλβερ, πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους γενικούς διευθυντές των 30 ομάδων του πρωταθλήματος, την Πέμπτη (28/5), προκειμένου να εξετάσει τα αποτελέσματα της έρευνας που παραδόθηκε στις ομάδες την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με τις πιθανές μορφές που θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

«Δεν υπήρξε καμία δέσμευση για οποιοδήποτε σχέδιο» είπε μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης ένας τζένεραλ μάνατζερ και τόνισε: «Ηταν όμως μια κλήση για τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών».

Οι μισοί τζένεραλ μάνατζερ της λίγκας ψήφισαν η σεζόν να επανεκκινήσει κατευθείαν στα Playoffs και να μην γίνουν αγώνες κανονικής περιόδου, ενώ περισσότεροι από τους μισούς ψήφισαν τα playoffs να διεξαχθούν σε σύστημα 1-16 (συνολικά από Ανατολή και Δύση) και οι ομάδες να μην χωριστούν σε περιφέρειες.

Όσον αφορά στο εάν οι τελευταίες δύο θέσεις κάθε περιφέρειας πρέπει να κριθούν σε μίνι τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονταν πιο κάτω στην κατάταξη, το 75% των τζένεραλ μάνατζερς ψήφισαν ότι συμφωνούν.

Το σίγουρο είναι, ότι ο Σίλβερ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, έτσι ώστε να διαπιστώσει εάν υπάρχει ενδιαφέρον για μια νέα μορφή που μπορεί να εφαρμόσει η λίγκα, προσπαθώντας να «χρησιμοποιήσει» την πανδημία της Covid-19, ως ευκαιρία για καινοτομία.
Π. Ζαρκάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα αποφασίσουμε να πάμε στο Ορλάντο στη Disney»

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
«Ο Μέσι θα έλθει στην Νιούελς Ολντ Μπόις»

    Εκτός των απίστευτων επιτευγμάτων του μέσα στο γήπεδο, ο Λιονέλ Μέσι, αποτελεί μία σπάνια περίπτωση για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Close